Det flyter på nu

Just nu flyter allt på lugnt och sansat!
Jag har bestämt att Blixten ska få repa sig från alla behandlingar och bara gå på bete, han kommer jobbas lugnt i sommar.
sedan börjar jag om utredningen i höst hos en annan klinik.
men just nu går allt som sagt prima! han är ohalt och jobbar fint. Han har dock tappat muskler och blivit lite gallig i bakbenen nu när han inte går så mycket! så han får ha bot bak vid träning och ansträngning!
Blixt flyttar till betet på lördag och det känns super bra!
nu hoppas vi detta håller i sig!


När livet ger sina rosor.

Att livet inte alltid är en dans på rosor är rätt självklart i mitt fall. Men trots alla motgångar som varit och kommer att vara så kommer jag alltid att dansa som en dåre när jag väl får livets rosor!

Som idag, hästen är ohalt, går stadigt i alla former jag lägger honom i, arbetar på bra och är bara sådär underbar.
Det kan jag leva på länge.
Även om allt är skit imorgon så funkade ALLT idag!

Man får se det lilla positiva i det stora hela och uppskatta det, inte gräva ner sog i allt annat!jag är stark.

jag torkar mina tårar efter att ha setat inne på toaletten i stallet och gråtit floder..
jag ser mig i speglen och säger tyst för mig själv "du är stark" några gånger..
jag brister ut i gråt igen och inser att, nej jag är inte stark längre.. jag har varit stark så länge och kan inte längre hålla det inom mig. Jag är en sådan person som inte vill att någon ska veta om mina problem. Ingen ska se mina brister. Jag vill framstå som en glad person.
Jag är ensam i min sorg utan någon att luta mig mot. utan någon som lyfter upp mig ur denna rännsten jag satt mig i..
Ingen som stöttar mig och säger att det kommer bli bra, för ingen vet den sanna sorgen jag känner.. det här är ett helvete för mig och jag kan inte ta mig ur det här själv.. jag är inte redo att förlora min allra bästa vän...

beafranssons.blogg.se

Jag är en 19årig driven tjej som går sista året på gymnasiet och tar studenten i sommar(2014). Jag är för tillfället bosatt i Eskilstuna med min mamma och bror! Jag har en häst vid namn Blixten som är lite speciell, 4 hundar jani(blandras) Dante(husky/tamaskan) Razzi (dvärg pinscher) och Mini( chinese chrested dog). Jag kommer skriva om min vardag om hur man kan lyckas även om man ändrar sig i sista sekund och hur mina framtidsplaner ser ut!

RSS 2.0